Вход
Music
Clock
MENU
Vip Friends
Friends
 • БгМафия
 • CS-BG
 • CS-PZGAMING
 • Sunday, 04.23.2017, 2:53 PM
  Welcome Guest

  Counter-Strike Source

  Counter - Strike: Source

  Counter – Strike: Source е съвкупност от всепризнатата отборна игра на Counter – Strike и съвременната Source технология. Характерезирайки се с невероятна графика, изцяло нови звуци и с въвеждането на физика, Counter – Strike : Source e задължителна за всеки геймър. Понастоящем играта е налична във версии за PC и Mac.

  Counter – Strike

  Оригиналният Counter – Strike е изключително популярна модификация на шутъра от първо лице Half-Life за мултиплейър. От излизането на Counter- Strike през юни 1999, играта бързо се превърна в най – популярната мултиплейър игра на всички времена. Дори и броят на онлайн играчите от всички Quake и Unreal игри взети заедно не може да се мери с броя на играчите на CS.

  Gameplay

  Counter – Strike поставя два отбора, Контра-терористи (CT) и Терористи (T), един срещу в битка сред разнообразие от екзотични и градски среди. Обособяват се три режима на игра: Defusion, където Терористите залагат бомба и Контра-Терористите трябва да я обезвредят, Hostage Rescue, където контрите се опитват да освободят заложниците и Assassination, където терористите трябва да убият един VIP, защитаван от контра-терористите. Когато един от отборите изпълни целта, печели рунда. Deathmatch стила, при който само се обикаля и убива, не е толкова важен като изпълняването на по- горните цели.

  Промени с Counter – Strike : Source

  Counter – Strike: Source е пресъздаден на базата на този CS, използвайки новия Source engine. Всички графики са основно пренаправени с включване на нови елементи като динамично осветление и сенки, реалистична вода, ефекти на сенките, детайлни модели, материали с висока резолюция и фантастичен physics engine собственост на Havok. Разбира се също така всички карти са повторно проектирани и текстурирани, с множество малки корекции по тях, които целят да ги направят по – балансирани и да ви предоставят по – добри възможности за възползване от physics системата.

  Оръжия

  За да участваш в убиването на хора от противоположния отбор имаш на разположение голям набор реалистични оръжия - от малкия пистолет Glock до смъртоносната снайперистка пушка G3/SG1. Като за начало обаче ще имате само нож и пистолет, а за да получите достъп до по – добри оръжия и оборудване, като броня и гранати, трябва да спечелите пари, убивайки вражеския отбор или изпълнявайки определени цели. Колкото повече пари печелите, толкова по-добре ще бъдете екипирани.

  Превод: Joulutarina


  Counter-Strike Source Минимални системни изисквания:
  Процесор: 1.2 GHz
  РАМ памет: 256MB RAM
  Видео: DirectX 7 level graphics card
  ОС: Windows 2000/XP
  Периферия: Мишка, Клавиатура, Интернет връзка

  Препоръчителни системни изисквания:
  Процесор: 2.4 GHz
  РАМ памет: 512MB RAM
  Видео: DirectX 9 level graphics card
  ОС: Windows 2000/XP
  Периферия: Mouse, Keyboard, Internet Connection

  Donwoads

  Изтегляне / закупуване на играта:

  CS Source

  Минимални изисквания:
  1.2 GHz
  256 MB RAM
  Видео с поддръжка на DirectX 7

  Video [CS]
  Dust 2 only
  Dust2 Only 213.145.115.80:4001
  Deathrun
  Deathrun 213.145.115.80:4002
  Гласувайте за нас
  BGtop
  ИНФО
  Сайтат е направен с намерение да ви помогне за сичко което ви трябва за Counter Strike ! ;)